En hundtokig mormor- det är jag

Jag heter Anita, och jag bor på landet utanför Västerås tillsammans med min man och våra två underbara hundar av rasen stabyhoun, som kommer från Nederländerna. Hundarna är mitt största intresse, och jag driver ett eget företag där jag avlar på Aden ena av dem. Avel är jättespännande, och jag har nog aldrig varit så engagerad i någonting innan som jag är i det här. Dessutom tycker jag att det är roligt att ha något att syssla med nu när jag har gått i pension.

Utöver hudarna lever jag för mina barnbarn. Jag har tre stycken och den äldsta ska precis börja läsa arkitektur, vilket jag tycker är väldigt spännande. De andra två är fortfarande småskruttar, och bland det bästa jag vet är när jag får passa dem. Då blir det mormors pannkakor och massor av bus och skratt.

Jag har aldrig haft en blogg tidigare men jag har alltid tyckt om att skriva och dela med mig av vad som händer i mitt liv. Nu hoppas jag bara på att det är någon som vill läsa det jag skriver om. Förutom hundar och barnbarn kan det nog bli en hel del husrenovering, inredning och matlagning. Ja ni vet, sådana där typiska mormors-saker. Om just du skulle vilja kika in här lite då och då skulle jag verkligen bli superglad. Och skulle det vara så att du tittar in får du mer än gärna lämna en kommentar. Jag tycker väldigt mycket om att prata med folk, och jag vill gärna lära känna er som läser.